Sunday, December 23, 2012

Update Terkini BioAsli (Kopi Nanduk & BioRest)

Kini bukan lagi Kopi Kelapa Dara tapi telah ditukar kepada Kopi Nanduk dengan ramuan yang lebih sempurna dan kesan yang lebih mantap dari dulu.. 

Produk Kopi Nanduk BioAsli adalah gabungan herba terpilih utama dari seluruh dunia dan ianya diformulasikan secara saintifik. Merupakan gabungan pelbagai herba utama yang tumbuh di banyak tempat di seluruh dunia iaitu di Eropah, China, India, Amerika, Australia, Timur Tengah, Afrika dan Asia.


Kopi Nanduk adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Malah ia juga mampu menguatkan otot badan anda. Dengan rasa hebat aroma kopi, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.

Kajian dan penyelidikan oleh para saintis di seluruh dunia telah mengakui bahawa pengekstrakan ke semua herba tersebut adalah terbukti hebat secara saintifik dan sangat berkesan digunakan untuk pelbagai masalah kesihatan termasuk untuk penyakit kronik seperti sakit jantung, diabetes, darah tinggi, Alzheimer dan pelbagai masalah berkaitan sistem seksual lelaki dan wanita.

Kopi Nanduk akan membuka laluan saluran peredaran darah yang tersumbat akibat daripada lemak yang terkumpul di dalam saluran darah serta meningkatkan metabolisma badan ke tahap maksima, membuatkan anda merasa cergas dan cerdas.

Bahan-bahan:
Gula, Krimer Bukan Tenusu, Susu Kambing, Kopi Segera, Susu Rendah Lemak, Madu, Susu Kelapa, Guarana, Saw Palmetto, Eurycoma Longifolia, Ashwagandha, Tribulus Terrestis.

Bio Asli juga telah mengeluarkan produk terbaik untuk masalah resdung, Bio Rest.


SELAMAT MENCUBA....^_6

No comments:

Blue Flower Design Pointer